Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Program: Luni-Duminica 9:00 - 19:00
Tianshi Tiens
contact
Categorii Tiens
Aparate Tiens

Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

Producator: Tianshi Tiens

Pret Catalog: 1500 Ron
Pret USD:
360 $
Pret RON:
1440

* Preturile contin TVA
 Buc  



Tianshi-Tiens.ro va ofera Cel Mai Mic Pret Garantat pentru produsul Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer de la Tianshi Tiens.
Produsul Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer ajunge la dumneavoastra prin curier rapid direct din depozitul producatorului.
Comanda pentru Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer se poate face online sau telefonic, plata se face ramburs la primirea coletului.
Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda mai mare de 100 usd.

Igienizator pentru Legume, Fructe, Apa si Aer - Model NOU

Uriaşul progres al civilizaţiei noastre este capabil să ne satisfacă nevoile materiale dar, pe de altă parte, aduce cu sine multe riscuri pentru sănătate.Legumele, fructele, orezul, carnea şi peştele pe care le consumăm zilnic sunt contaminate cu pesticide, îngrășăminte chimice, hormoni şi alte substanţe dăunătoare. Deşi nedetectabile în organism pe termen scurt, aceste substanţe ne afectează sănătatea pe termen lung, efectele deteriorante ale acestora putând fi chiar transmise generaţiilor următoare. Mirosul dat de formaldehide într-un apartament proaspăt renovat, dezvoltarea bacteriilor pe veselă, tacâmuri, pahare, jucării, lenjeria intimă, toate acestea vă pot afecta sănătatea. Cum ne putem proteja împotriva acestor situaţii?

Aparatul se numeste Igienizator de legume si fructe - Tiens, dar acest proces se face prin ozonarea apei, respectiv purificarea si igienizeaza ei. Mai are si functia de ozonare a aerului si de sterilizare.

1. Efectele nocive ale hranei, apei si aerului poluate:
- Intoxicatii acute sau cronice;
- Cancer si mutatii cromozomiale;
- Mutatii genetice, transmisibile viitoarelor generatii;
- Infectii si multe boli in urma contaminii apei si aerului.

2. Ozonul, agentul natural anti-bacterian
Apa, legumele, fructele, orezul, carnea, pestele si alte alimente pe care le consumam zilnic sunt contaminate cu pesticide, ingrasaminte chimice, hormoni si alte substante daunatoare. Desi nedetectabile in organism pe termen scurt, aceste substante ne afecteaza sanatatea pe termen lung. Dezvoltarea bacteriilor pe vesela, tacamuri, pahare, jucarii, lenjeria intima, toate acestea va pot afecta sanatatea. Iata cum ne putem proteja impotriva acestor situatii neplacute.

Igienizator pentru Legume, Fructe, Apa si Aer este conceput prin sinteza unor cunostinte teoretice de microbiologie, electronica si inginerie, ozonatorul pentru apa, aer, legume si fructe aplica cu succes proprietatile unice, benefice ale ozonului (O3) pentru un mod de viata mai sanatos, fiind un foarte puternic agent oxidant natural.

Datorita utilizarii ozonului, produs de Igienizatorul pentru Legume, Fructe, Apa si Aer Tiens, se pot:
- descompune pesticidele, insecticidele si ierbicidele din legume si fructe;
- dezinfecta si steriliza apa pe care o cosumam si/sau folosim pentru diverse destinatii;
- se pot reduce in mod eficace mirosurile neplacute din aerulul de slaba calitate;
- se distruge proliferarea bacteriilor, virusiilor, protozoarelor parazite si alte micro-organisme din mediul in care traim (acasa sau la birou).

Apa, alimentele si ustensilele tratate cu ozon devin complet lipsite de substante daunatoare.
Capacitatile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare.
- Folosind ozonul in prepararea mancarii, se obtine o hrana ecologica, intrucat ozonul oxideaza si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice tranchilizante din apa si se mentine prospetime.
- In starea gazoasa, ozonul este considerat conservant pentru alimente si sterilizeaza ambalajele acestora.

3. Protectia pentru un mod de viata sanatos
Datorita conceptiei unice, ultra-moderne si capacitatii de ecranare a interferentelor electromagnetice, pentru apa, aer, legume si fructe, ozonatorul Tianshi asigura o excelenta stabilitate in functionare si un volum de ozon marit. De asemenea, ozonatorul are capacitatea:
- de a indeparta pesticidele de pe legume si fructe, si distruge hormonii din carne sau peste;
- de a creste perioada de prospetime a alimentelor;
- de a dezinfecta apa;
- de a purifica aerul pe care il respiram, din casa sau de la birou.

Nota: Peste 90% din boli, inclusiv raceala sunt cauzate de bacterii si alti daunatori din apa, din alimente sau din aer.

1. Ozonizare a fructelor si legumelor:
Ozonul distruge bacteriile, reduce expunerea la pesticide, ierbicide sau alte reziduri de fertilizare. Ozonul poate oxida si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice folosite pe scara larga in crescatorii, din vegetale, fructe, peste, carne etc. De asemenea, apa ozonata imbunatateste aspectul si gustul produselor.

2. Curatarea carnii, a puiului, a fructelor de mare sau a mancarurilor uscate:
Ozonul poate distruge bacteriile, descompune hormonii din carne, pui, fructe de mare sau alte mancaruri si elimina mirosurile neplacute din aceste produse.

3. Actiuni impotriva bacteriilor, virusurilor sau ciupercilor (dezinfectare si sterilizare):
Stiinta a demonstrat ca ozonul omoara agentii patogeni si lucreaza mult mai repede pe virusi decat pe bacterii si nu depinde de pH nici de temperatura sau alti compusi organici. Insa, capacitatea de dezinfectare a ozonului este in functie de concentratia de ozon si de temperatura (la temperatura de maxim 320C, capacitatea de dezinfectare este maxima). In calitatea sa de agent oxidant natural (foarte puternic), ozonul are abilitatea de a creea gauri in membranele virusurilor, bacteriilor, alte micro-organisme in membranele celulelor patologice, omorandu-le in acest mod.
- Cu ozonul se pot steriliza vesela, tacamuri, recipienti pentru pastrarea laptelui, prosoapele si imbracamintea. Obiectele vor arata ca noi;
- Apa ozonizata dezinfecteaza jucariile, bibelourile si alte obiecte ale copiilor.

Apa (de baut) ozonizata
- Ozonul distruge eficient bacteriile si virusii, indeparteaza impuritatile din apa si indeparteaza mirosul. Gradul de puritate al apei va creste, in mod semnificativ. Beti apa ozonizata imediat dupa proces, intrucat, chiar daca apa se mentine sterilizata pentru o perioada mai mare de timp, ozonul se mentine in apa doar 15-30 min dupa care se transforma in oxigen. Nu este obligatoriu sa folositi apa imbuteliata sau distilata, puteti folosi si apa de la robinet sau apa minerala.
- Apa ozonizata contine o cantitate crescuta de oxigen de pana la 8 ori mai mare decat apa obisinuita.
- Apa ozonizata se asimileaza mai usor, raza grupului moleculare fiind mai aproape de cea din celulele organismului, scazand de la 120 la 53 nm. Apa ozonizata este ideala pentru a fi consumata, deoareace are efect terapeutic si de prevenire in foarte multe afectiuni precum diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, reumatismul, cancerul, bolile rinichilor, colonului etc.

Nota: Pietrele (sondele) ozonizante trebuie asezate cat mai adanc posibil. Pentru un rezultat optim, adancimea trebuie sa fie cel putin 150 mm (15 cm).

4. Terapii cu ozon si apa ozonizata:
- Ozonul poate distruge colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi nocivi organismului.
- Ozonul are caracteristici antiseptice mai puternice decat permanganatul de potasiu.
- Ozonul este de aproximativ 10 ori mai solubil in apa decat oxigenul. A fost folosit initial in chirurgia dentara si recent in Anglia pentru o varietate de terapii.
- Spalandu-se fata si membrele cu apa ozonata (15-20 min) se previne infectarea ranilor si grabeste vindecarea.
- Se poate folosi apa ozonata pentru a dezinfecta periuta de dinti, bureti sau orice alta suprafata din baie sau bucatarie.
- Clatirea gurii cu apa ozonata (timp de 5-10 min), distruge bacteriile din cavitatea bucala si ajuta la vindecara unor boli, cum ar fi stomatita.

Folosirea de uleiuri ozonizate pentru terapii de piele:
Atunci cand ozonul este introdus in uleiul de masline sau floarea-soarelui pentru o perioada mai mare de timp (cel putin 24 h), uleiul se ingroasa pastrand ozonul. Daca este pastrat la frigider, acest gel mentine ozonul ani de zile. Aplicat pe piele, ozonul este benefic pentru taieturi, arsuri, piscaturi ale insectelor, iritatii, eczeme, herpes etc.

Ca tratament de infrumusetare:
Ozonul poate fi folosit si pentru a revitaliza pielea si pentru a dezinfecta tenul in profunzime. Folositi apa bogata in ozon pentru a va spala fata si mainile. Puteti folosi un sapun natural daca simtit nevoia. Spalarea intensiva a pielii (timp de 10-20 min), distruge cele mai periculoase bacterii, ajuta la prevenirea multor boli de piele si accelereaza metabolismul pielii.

Nota: Prin ozonizarea oricariu mediu (lichid sau gazos), nu adaugati chimicale.

"Bănuim cu toţii ce-am afla dacă am analiza apa cea de toate zilele care curge la robinet ! E suficient s-o torni în pahar ca să vezi un spectacol halucinant: impurităţi plutitoare, pete de grăsime, depuneri, nemaivorbind de imaginile şocante de la televizor, în care prin robinet au „curs" viermi, gândaci şi chiar şerpişori. Gustul nu este nici el pur şi curat şi nici mirosul, care duhneşte puternic a clor. Pe scurt, apa şi-a pierdut definiţia şi identitatea şi nu mai este nici pe departe aşa cum am învăţat odinioară la şcoală: un lichid incolor, inodor şi insipid. Din păcate, vinovatul e greu de prins. Responsabilii de la staţiile de filtrare se jură că apa pleacă spre consumatori „ca la carte", adică perfect potabilă. Compromiterea se petrece pe drum, din cauza circuitelor subterane, formate din instalaţii vechi, corodate, care ar trebui refăcute integral. Să aşteptăm până atunci ? Va dura mai mult de-o viaţă. Să ne acceptam destinul de viitoare victime ale apei pe care o bem ?" - FORMULA AS - Apa purificată - sănătate curată !

Aparatul care ne protejează de bolile care curg împreună cu apa de la robinet
Viaţa este limitată şi preţioasă iar sănătatea stă la baza oricărei activităţi, dacă avem un organism sănătos vom avea energie să ne atingem aspiraţiile şi idealurile. În epoca actuală există o explozie a descoperirilor ştiinţifice, acestea aducând societăţii şi omenirii un standard înalt al vieţii materiale.

Dezvoltarea economică a adus societăţii bogăţie, dar din păcate, în lumea actuală, datorită creşterii populaţiei globului, s-a ajuns la folosirea în exces a resurselor naturale, astfel încât aerul, apa şi alimentele au ajuns deosebit de poluate. Speranţa de viaţă şi sănătate a oamenilor este astăzi din ce în ce mai greu de atins. Fiecare organism viu, pentru a-şi menţine viaţa şi sănătatea, nu se poate dispensa de trei elemente principale: aerul, apa şi alimentele. Aerul este elementul principal pentru menţinerea existenţei oricărui organism viu. Dacă omul este privat de aer, în câteva minute moare. Dacă organismul uman este privat de oxigen se va îmbolnăvi de diverse boli.

Sursele de poluare ale aerului sunt multiple, în principal fiind: distrugerea naturii, tăierea pe scară largă a pădurilor, poluarea produsă de gazele de eşapament ale automobilelor, gazele şi praful produse de întreprinderile chimice, putrezirea gunoaielor plastice, etc. Oamenii, nu au cum să respire aer proaspăt şi curat în acest mediu. Oamenii care respiră aer poluat şi beau apa poluată cu clor din marile oraşe, vor fi afectaţi, cu timpul apărând probleme de sănătate cum ar fi: bolile cardio-vasculare, respiratorii, bolile alergice ale pielii, etc. Apa este sursa de viaţă a omenirii şi omenirea nu poate exista o singură zi fără apă. Organismul uman este constituit în proporţie de 70 % din apă. Dacă organismul uman pierde 10 % din apă vor apare manifestări anormale. Scăderea cantităţii de apa ingerată va produce în primul rând scăderea cantităţii de urină produsă, după care va apare concentrarea sângelui, scăderea apei din ţesuturile organismului provocând moartea ţesuturilor şi celulelor datorată lipsei de apă. Noi trebuie tot timpul să ingerăm o anumită cantitate de apă pentru a ne menţine sănătatea. Dar sănătatea organismului uman este influenţată şi de materialele organice şi anorganice din apă. Deci, nu putem neglija importanţa calităţii apei pentru organismul uman. În prezent populaţia foloseşte ca apă potabilă, în principal apa plată, dar apa plată este dezinfectată antibacterian cu ajutorul clorului, putând produce substanţe cancerigene, cum ar fi compuşii halogenaţi.

Cauzele poluării resurselor de apa sunt foarte multe, în principal menţionam: insecticidele, îngrăşămintele chimice, produsele de excreţie ale animalelor, detergenţii, apa reziduală menajeră, apa reziduală industrială, apa reziduală din industria chimică, gunoaiele din oraşe, poluarea secundară produsă de fosele clădirilor civile, etc. Folosind timp îndelungat apa poluată, organismul uman se va îmbolnăvi de boli ale pielii, artrită, neuropatie, boli ale rinichilor, etc. Hrana este sursa de energie de care organismul uman nu se poate dispensa, în principal fiind obţinută din: cereale, legume, fructe, peşte, carne. Astăzi noi promovam hrana ecologică, dar în viaţa de zi cu zi sunt foarte puţine produse cu adevărat naturale , ecologice . Odată cu creşterea populaţiei şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a crescut şi necesarul zilnic al oamenilor de alimente. În consecinţă cultivatorii şi crescătorii, pentru a mări producţia şi a micşora pagubele produse de dăunători, folosesc pe scară largă insecticidele, îngrăşămintele, hormonii, antibioticele, substanţele de creştere, iar când oamenii se hrănesc cu aceste produse vor ingera mai mult sau mai puţin resturi de insecticide, hormoni, antibiotice, bacterii şi viruşi patologici dăunători organismului uman . Metoda tradiţionala de spălare nu poate în nici un caz să elimine aceste insecticide, fertilizatori, bacterii şi viruşi.

Ingerarea timp îndelungat a acestor alimente va provoca diverse boli, cum ar fi: boli ale sistemului digestiv, boli cardio-vasculare, boli ale pielii, cancer, dezvoltare precoce, etc. În concluzie, calitatea aerului, apei şi alimentaţiei influenţează direct gradul de sănătate al fiecăruia dintre noi. Noi trebuie să ştim că, dacă nu suntem bolnavi nu înseamnă că suntem perfect sănătoşi. Principiul prevenirii bolii este mai important decât tratamentul acesteia. Astăzi ştiinţa cunoaşte o dezvoltare puternică şi rapidă, medicina a făcut progrese substanţiale, nivelul de trai al oamenilor creşte pe zi ce trece, dar bolile sunt din ce în ce mai multe. De ce oare se întâmplă aşa? Principalul motiv se datorează poluării mediului înconjurător şi calităţii necorespunzătoare a nutrienţilor din alimente.

Agentul natural anti-bacterian
Specificaţii tehnice:
Debit OZON: > 200 mg./h.
Putere pompă: >2 l./min.
Presiune lucru pompă: 0.015-0.02 Mpa.
Metodă generare OZON: Descărcări CORONA (Tub OZON)
Resursa aer: Aerul ambiental
Alimentare: AC220-240V
Timer: Max. 59 min.
Timp de funcţionare maxim 30 min. cu pauză de 60 minute.
Greutate: 650 g.
Cablu alimentare :1,5 m. cu ştecher
Carcasa: Plastic
Accessorii: 2 seturi furtunuri & difuzoare speciale

Caracteristici:
1. Consum redus de energie (12W) cu producţie ridicată de OZON.
2. Design compact cu pompă de aer inclusă.
3. Timer digital intern : 6 min. 18 min. 30 min..
4. Se livrează cu două seturi de furtunuri şi difuzoare speciale.
5. Performanţe şi durată de utilizare ridicate.
Ozonul (O3) este un foarte puternic agent oxidant natural. Poate elimina bacteriile, virusurile si alte microorganisme prin procesul de oxidare, ce distruge structura membranei acestora. Ozonul dizolvat in apa este chiar mai eficace. Apa, alimentele si ustensilele tratate cu ozon devin compet lipsite de substante daunatoare. Capacitatile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare.

Umbrela protectoare a unui mod de viata sanatos
Datorita conceptiei unice, ultra-moderne si capacitatii de ecranare a interferentelor electromagnetice, Igienizatorul TIENS pentru legume si fructe asigura o excelenta stabilitate in functionare si un volum de ozon marit. Controleaza eficace dezvoltarea bacteriilor, pentru a oferi un aer purificat, acasa sau la birou. De asemenea, are capacitatea de a indeparta pesticidele de pe legume si fructe si de a distruge hormonii din carne sau peste, de a creste perioada de prospetime a alimentelor si de a purifica apa, toate acestea pentru a ne oferi un mod de viata mai sanatos. Este un aparat versatil, ce nu trebuie sa lipseasca din casele sau birourile zilelor noastre.

Avantaje tehnologice
A. Certificare CE
B. Detine 3 patente pentru: design exterior, design structural si conceptia circuitului de protectie

Functiuni si utilizari

1. Indepartarea pesticidelor de pe legume si fructe si distrugerea hormonilor din carne sau peste.
Mod de folosire: Conectati igienizatorul Tianshi la priza si asezati legumele si fructele (cantitatea nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme) in apa. Asezati sonda de ozon in apa, pe fundul recipientului folosit. Porniti aparatul si lasati-l sa functioneze pentru 3-10 min. Pentru carne sau peste (cantitatea nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme), asezati sonda pe fundul recipientului folosit si lasati igienizatorul sa functioneze timp de 10-20 minute.

2. Distrugerea bacteriilor si cresterea perioadei de prospetime a alimentelor
Mod de folosire: Asezati fructele si legumele intr-o punga de plastic si pompati ozon in aceasta pana la umflarea completa, apoi sigilati punga. Alimentele isi vor dubla perioada de prospetime.
Nota: Asigurati-va ca punga este ermetic inchisa, fara pierderi de aer.

3. Sterilizarea veselei, tacamurilor, recipientelor pentru pastrarea laptelui, prosoapelor si imbracamintei
Mod de folosire: Plasati obiectele in interiorul unui recipient plin cu apa si ozonati timp de 10-20 minute. Obiectele vor fi curatate si vor arata ca noi. Pentru imbracaminte, ajustati perioada de ozonare in functie de cantitate, 20 de minute fiind, de regula, suficiente. Hainele ozonate vor fi mai curate si mai catifelate. Periutile de dinti si alte ustensile pot fi, de asemenea, sterilizate pentru a va asigura o mai buna igiena.

4. Fortificarea organismului
Spalati-va fata si membrele cu apa ozonata sau imbaiati-va, pentru a va proteja pielea impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor. De asemenea, apa ozonata ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice si a metabolismului, pentru o mai buna stare de sanatate.

5. Purificarea aerului
Mod de folosire: Inchideti usile si ferestrile incaperii. Porniti igienizatorul si lasati-l sa functioneze pentru 30 de minute, apoi opriti-l. Deschideti usile si ferestrele incaperii pentru 15 minute.

Ozonul poate indeparta mirosurile nocive ale lacurilor, vopselelor si ale altor materiale de constructie. De asemenea, poate indeparta substante chimice toxice, gaze nocive precum monoxidul de carbon sau fumul provenit din arderi incomplete.

Nota: Nu stati in camera pe perioada ozonarii aerului.

6. Alte beneficii
Inlatura mirosurile neplacute din frigider.
Sterilizeaza acvariile si creste cantitatea de oxigen din apa.


0 comentarii pentru Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Nu exista comentarii pentru Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer .
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Curs Tiens
Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON
Produse Tiens
Promotii Tiens
SEO