Tianshi Tiens
Tianshi Tiens
contact

meniu mobil
Meniu

Tuse


Tianshi-tiens.ro va ofera ca adjuvant in tratamentul afectiunii Tuse produse naturiste Tianshi Tiens conform tabelului de mai jos.

 

Produse Tianshi Tiens

Mod de administrare

Biocalciu Gai Bao

Chitosan

Cordyceps

Holican

BioZinc

BioCalciu masticabil

 

 1. Cordyceps micelium -1 capsulă de 2 ori/zi, dimineaţa și după masa de prânz timp de 1 lună (copiilor nu li se recomandă fără consultaţie medicală).

2. Biocalciu GAI-BAO -în cazul diatezei urice câte ¼ tabletă de 2 ori/zi, după masă timp de 1 lună.

3. Calciu de mestecat câte 1 tabletă de 2 ori/zi după masă, timp de 1 lună.

4. Biozinc - câte 2 capsule de 2 ori/zi după mese, timp de 1 lună.(copiilor -1 capsulă de 2 ori/ zi).

5. Holican -câte 1 capsulă de 2 ori/zi, după masa de prânz și cină, timp de 1 lună.(numai în cazul febrei).

6. Chitosan -câte 1 capsulă de 2 ori/ zi timp de 1 lună înainte de masă cu 20 minute, fără învelișul gelatinos; se dizolvă în 20 picături de suc de lămâie se agită, apoi se completează cu apă crudă 200ml PH 7,0-7,4, (copiilor nu li se recomandă fără consultaţie medicală).

Cura se efectuează o dată pe an depinde de cât este de avansată boala !Tuse
Tusea reprezinta un act reflex si are ca rezultat expulzarea materiilor aflate in caile respiratorii superioare. O tuse poate avea origini foarte diverse: bronhopulmonare (bronsita, traheita, astm, cancer bronhopulmonar, inhalare a unui corp strain, dilatatie a bronhiilor, tuberculoza), dar si otorinolaringologice (otita, rinofaringita, sinuzita), pleurale (pleurezie, pneumotorax), cardiace (insuficienta cardiaca stanga) sau digestive (reflux gastroesofagian).
Factorii declansatori ai tusei: scurgerile post-nazale, fumul de tigara, smogul, praful, spray-urile de casa cu aerosoli, astmul, boala de reflux gastro-esofagian (GERD), anumite medicamente, corp strain intr-o bronhie, tusea in sine. Unele persoane tusesc din obisnuinta
Tipuri:
- tusea uscata (seaca sau iritativa)
- tusea umeda (cu expectoratie)
- crupul laringian
- tusea convulsiva sau pertussis
- tusea productiva
Tusea uscata este determinata de o infectie a tractului respirator superior (nas si gat), cum ar fi raceala sau gripa. In general, acest tip de tuse se accentueaza daca persoana afectata sta mai mult timp intr-o incapere incalzita si noaptea. Totodata, tusea uscata poate fi si un semn de debut al unei infectii de tract respirator inferior, cum ar fi bronsiolita - inflamatia cailor respiratorii inferioare, pneumonia - inflamatia tesutului pulmonar. Totodata, tusea ar putea declansa aparitia astmului (al carui prim semn este declansarea unei tuse uscate, persistenta, pe timp de noapte sau care se manifesta in urma expunerii la fumul de tigara sau alti factori iritanti similari).

Tusea umeda (productiva) apare in general din cauza unor alergii sau infectii ale tractului respirator. Ea este insotita de sputa - in caile respiratorii se formeaza un mucus, care blocheaza respiratia, iar tusea incearca sa elimine acest inconvenient. Cauzele cele mai frecvente ale tusei expectorante sunt infectiile si astmul. Tusea contribuie, practic, la eliminarea lichidului din tractul respirator inferior. Tusea umeda este intalnita la bolnavii cu bronsite cronice, bronsiectazii, scleroze pulmonare, supuratii bronho-pulmonare. In bronsiectazie, tusea matinala (se face toaleta bronhiilor) este insotita de eliminarea unei spute muco-purulenta in cantitate mare care se sedimenteaza in mai multe straturi.

Crupul laringian este o boala frecvent intalnita in randul copiilor mici si se manifesta prin tuse uscata si zgomotoasa. Cauza este o infectie virala, soldata cu inflamatia si ingustarea laringelui, a traheei si bronhiilor prin care aerul ajunge la plamani. Un alt simptom specific al crupului este stridorul (fluierat ascutit, zgomotos care apare in timpul inspiratiei).

Cauze:
Simptomele crupului apar la cateva zile dupa debutul unei infectii de cai respiratorii superioare (ICRS), ca de exemplu o raceala. Cele mai multe cazuri sunt determinate de virusul uman parainfluenzae tip I si II. Cu toate acestea si alte virusuri, cum ar fi virusurile influenzae tip A si B, virusul respirator sincitial (VRS) si virusul rujeolic (care cauzeaza pojarul), de asemenea pot reprezenta o cauza a crupului. O data cu cresterea copilului si cu maturarea structurilor care alcatuiesc tractul respirator, acesta devine mai putin susceptibil la dezvoltarea crupului.
Simptome: temperatura normala sau subfebrilitate, tuse zgomotoasa, latratoare, voce stinsa, ragusita, grade variate de sunete ascutite care se aud in timpul respiratiei, afectarea respiratiei ca urmare a inflamatiei corzilor vocale.
Tusea convulsiva reprezinta o infectie acuta, de origine bacteriana, a cailor respiratorii. Se asociaza cu accese de tuse caracteristica (pun in pericol viata sugarilor) si, din cauza ratei ridicate de contagiozitate, afecteaza toate persoanele fara imunitate specifica, atat copiii, cat si adultii.
Simptome: stranut; guturai (rinoree); raguseala; febra usoara; tuse usoara care evolueaza treptat spre tuse spasmodica; uneori conjunctivita; accesele de tuse caracteristica (spasmodica); expectoratie vascoasa; voma; agravarea nocturana a simptomelor; rareori febra;

Evolutie:
Evolutia tusei convulsive dureaza mai multe saptamani si chiar luni. In cazul sugarilor, tusea magareasca se poate asocia cu manifestari clinice severe. Cu toate ca accesele de tuse sunt mai putin grave, exista risc de oprire a respiratiei (apnee).
In primul an de viata pot aparea complicatii precum: otita medie, pneumonie, inflamarea cerebelului cu crize convulsive; dilatari patologice ale unor segmente din arborele bronsic (bronsiectazii);Categorii Tiens
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles