Tianshi Tiens
Tianshi Tiens
contact
logo tiens
telefon tiens
meniu mobil
Meniu

Dermatita


Tianshi-tiens.ro va ofera ca adjuvant in tratamentul afectiunii Dermatita produse naturiste Tianshi Tiens conform tabelului de mai jos.

Produse Tianshi Tiens

Mod de administrare

Biocalciu nutritiv

 

Biocalciu Gai Bao

 

Veican

Ceai antilipemic

Spirulina

 

Dubla celuloza

 

BioZinc

 

1. Biocalciu GAI-BAO - ¼ tabletă de 2 ori/zi, după masa de prânz, timp de 2 luni.

2. Biocalciu masticabil - câte 1 tabletă de 2 ori/ zi, după masa de prânz, timp de 2 luni.

3. Ceai antilipemic - câte 1 pliculeţ/zi, infuzat în 200ml apă caldă (70°C). De băut â…“ de pahar de 3 ori/zi, înainte de masă cu 20-30 minute, timp de o lună.

4. Biozinc - câte 2 capsule de 2 ori/zi după masă, timp de 2 luni.(copiilor 1 capsulă de 2 ori/zi).

5. Spirulina - câte 3 tablete/zi, cu apă crudă. (PH 7,0), timp de 2-3 luni în funcţie de starea bolii se poate mări sau micșora doza.(După terminarea Dublei celuloze și a Ceaiului antilipemic).

6. Veican - câte 1 capsulă de 2 ori/zi, după masa de prânz, timp de 2 luni.(copiilor li se administrează 1 capsulă tot la 3 zile).

7. Dubla celuloză - câte ½ tabletă de 2 ori/zi, cu o oră înainte de masă masă, se vor bea 2-3 litri apă crudă PH 7,0 timp de 1 lună.

Produsele Biocalciu Gai-Bao și Veican se iau după masă, timp de 1-2 luni.

Produsele Dubla celuloză și Spirulina se administrează după terminarea produselor Biocalciu Gai-Bao și Veican.

Cura se efectuează de două ori pe an !



Dermatita este un termen generic pentru orice tip de inflamatie a pielii.
Dermatita  este caracterizata printr-o multitudine de simptome precum: piele uscata, hiperemie (piele rosie), prurit (mancarime), cruste si alte leziuni exfoliative, papule (leziuni hiperemice, reliefate), vezicule (leziuni cu continut lichidian).
Exista mai multe tipuri de dermatita: dermatita atopica, numulara, seboreica, iritanta sau alegica de contact. 
Exista mai multe tipuri de dermatita: dermatita atopica, numulara, seboreica, iritanta sau alegica de contact.

1. DERMATITA ATOPICA
DERMATITA ATOPICA este cunoscuta si ca eczema atopica sau, la copii, eczema infantila ce accentueaza predispozitia pentru alergii a indivizilor. Tipic, apare pe fata, la indoitura coatelor si in spatele genunchilor si da senzatie de mancarime. La numerosi pacienti, dermatita atopica este asociata cu alte boli atopice: astm, rinita alergica, urticarie, alergii alimentare. Dintre pacientii cu dermatita atopica, 30% dezvolta astm, iar 35% sufera de rinita alergica.

Factori de risc: factori alimentari(lapte de vaca, oua, alune, arahide, soia, grau, peste, fructe de mare; aeroalergeni (acarienii din praful de casa); agenti infectiosi ( Staphylococcus aureus, Pytirosporum ovale); factori de contact (agenti de curatare care contin alcool, substante care usuca pielea -astringente, parfumuri, detergenti si sapunuri dure); imbracaminte stramta si abraziva din lana sau materiale sintetice; temperaturi extreme; stresul emotional.
Manifestari:pruritul (macarime) sau tegumente uscate (xerotice).

2. DERMATITA NUMULARA este o forma de dermatita care prezinta leziuni sub foma unor placarde eritematoase (de marimea unor monede mici), localizate la nivelul membrelor superioare, mainilor, membrelor inferioare si torsului. Este mai frecventa in randul barbatilor cu varste cuprinse intre 55 si 65 de ani.
Factori de risc: ambientul cald si uscat, dusurile si baile calde, stresul, afectiunile asociate ale pielii
Simptome: Apare de obicei la pacientii cu varsta medie si barbati. Se asociaza cu pielea uscata, in timpul iernii. Localizari frecvente: pe trunchi sau pesuprafetele extensoare ale extremitatilor, in special in regiunile pretibiale sau dosul mainilor. Initial, eruptia este alcatuita din papule edematoase mici care mai apoi zemuiesc si formeaza cruste. Leziunile sunt larg raspandite.

3. DERMATITA SEBOREICA
Dermatita seboreica este o afectiune cronica inflamatorie a pielii care afecteaza zonele bogate in glande sebacee: pielea capului, fata (sprâncenele, santurile nazale si obrajii) si trunchiul (in dreptul sternului si in pliurile pielii). Pielea afectata devine roz, incepe sa se umfle si se acopera cu cruste galben-maronii. Agravarea acestei boli poate duce pâna la aparitia psoriazisului, pitiriazisului si eritrodermiilor. Dermatita seboreica apare cu preponderenta in copilarie pana la varsta de 3 luni sau intre 40-70 de ani. La adulti boala afecteaza 2-5 % din populatie, barbatii fiind afectati mai frecvent decat femeile.
Factori de risc: temperatura excesiv de calda si umeda sau temperatura rece si uscata, stresul, spalarea rara cu sampon, pielea grasa, alte afectiuni cutanate, precum acneea rozacee, acneea vulgara sau psoriazisul, obezitatea, boala Parkinson, folosirea de lotiuni care usuca pielea, ce contin alcool, lipsa odihnei, factorii genetici, hormonali si de mediu, ciuperca numita Pityrosporum ovale.

Dermatita seboreica la copii apare in special in primele luni de viata ca o afectiune inflamatorie care afecteaza pielea capului, cu aspect de cruste uleioase. Alte regiuni afectate sunt fata, pieptul si gatul copilului. De asemenea dermatita poate aparea in zona din spatele urechii, otita externa fiind adesea un factor agravant. Un alti factori ce pot agrava boala sunt hainele strânse si scutecele, care favorizeaza umezeala si aparitia dermatitei.

Dermatita seboreica la adult se manifesta prin: eczeme seboreice asociate cu roseata usoara si mâncarimi ale pielii capului si in zonele retroauriculare, a pieptului si a umerilor, eriteme paranazale (roseata in forma de pete in zona nasului) care apar mai frecvent la femei decât la barbati, in unele cazuri otita externa poate fi singura manifestare a dermatitei seboreice uneori pot aparea inflamatia pleoapelor (blefarita) si extinderea dermatitei pe spate, flancuri si abdomen.

4. DERMATITA IRITANTA DE CONTACT
Dermatita de contact este o inflamatie a tegumentului provocata de contactul cu o substanta iritanta. Dermatita de contact nu este contagioasa si nici nu are potential malign. Tegumentul este afectat in special la nivelul mainilor, talpilor si al regiunii inghinale. Dermatita de contact poate afecta ambele sexe, toate varstele, dar este mai frecventa la femei decat la barbati.
Simptome: prurit (mancarime), inrosire usoara, zone de culoare rosu intens, umede (in cazuri severe), crapaturi si fisuri ale tegumentului
Factori de risc: expunerea constanta la apa fierbinte, detergenti sau orice substanta iritanta care modifica continutul in apa (hidratarea) tegumentului. Arsurile pot fi provocate de apa fierbinte sau insolatie, contactul cu factori iritanti, precum metalele pretioase sau cataramele centurilor, acizii sau solventii.

Agentul iritant inlatura stratul gras al tegumentului, cauzand deshidratarea si micsorarea volulmului celulelor de la suprafata.

5. DERMATITA ALERGICA DE CONTACT
Dermatita de contact este o afectiune cutanata inflamatorie aparuta dupa contactul pielii cu anumite substante chimice, numite alergene. Majoritatea acestor reactii nu sunt iritative, numai aproximativ 20% sunt de natura alergica. Dermatita de contact se instaleaza la mai multe zile, sau luni de contactul cu substanta respectiva. Pielea devine mai rosie (eritematoasa), frecvent apar vezicule, iar pruritul este constant. In urma scarpinatului, veziculele se sparg. Daca expunerea persista, leziunile cutanate se cronicizeaza, pielea devine mai groasa (lichenificata). Aproximativ 3.000 de substante chimice pot cauza dermatita alergica de contact. Acestea sunt continute in special in cosmetice, detergenti, solventi, uleiuri, bijuterii, medicamente, imbracaminte, materiale de constructii.

Substantele care provoaca dermatita de contact: nichelul, tiomersalul, parfumurile, cobaltul, cromul sau tiuramixul.



Categorii Tiens
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles